Denne side bruger Cookies for at fungere.

Men vi bruger dem ikke til noget.

Jeg acceptere

 

Vinter Opbevaring / Rep. 2023/2024

  

Så er det igen ved at være tid…Ligesom tidligere år kan vi igen i år også tilbyde vinter-opbevaring og vinterreparation af mc’er.
 
(HUSK DER ER BEGRÆNSET ANTAL PLADSER)

 

Hvad skal der ske med din motorcykel, nu hvor det er vinter. Hvis du ikke ved det… Så har vi et godt tilbud. Når det nu  er vinter og mc’en ikke bliver brugt!!! hvorfor så ikke lade os tjekke om alt er OK. Ved samme lejlighed giver vi også 10% på vores arbejdstid, så der er gode penge at spare.

 

Hvis du ønsker at få lavet reparation eller service, og selv kan have cyklen stående vinteren over. Kan vi tilbyde gratis afhentning og aflevering på Fyn.

 

Vi tilbyder ligeledes gratis vinteropbevaring (normalt 299,- Incl. Moms pr. mdr.) hvis du får lavet service/reparationer for 3.500,- Incl. Moms (Få f.eks. monteret  nye dæk, så er du godt på vej til gratis vinteropbevaring).

 

VED VINTER-OPBEVARING ER AFHENTNING IKKE GRATIS.

Kør evt. cyklen ned til os efter den sidste tur…

Eller kom og lån vores lukkede Trailer.

 

Tuning af motorer, portning af topstykker med flow test. Samt omprogrammering af bokse hører selvfølgelig også ind under vinterreparation.

Men husk, det er nødvendigt, at bestille tid til vinterservice Inden 30/11-23, så vi kan nå at planlægge tiden ordentligt, til fordel for alle.

Book din vinteropbevaring og service her.

Akutte reparationer udføres selvfølgelig på normal vis.

I er selvfølgelig også velkomne i butikken, med eventuelle spørgsmål. Ved samme lejlighed byder vi også på en kop kaffe og giver jer muligheden, for at se nogle af vores mange fristende tilbud.

Åbningstider i vinterhalvåret. På hverdage er værkstedet åben mellem kl. 8.00-16.30 Fredag 8.00-16.00. Butikken er åben Mandag til Torsdag kl. 10.00-17.00 , Fredag kl. 10.00-16.00

Med venlig hilsen

midtfyns mc-og autoreparation A/S